Pravne napomene

Pravne napomene o korištenju www.ekofriz.hr (u daljnjem tekstu web-stranica).

Korištenje sadržaja ove web-stranice podliježe sljedeće navedenim Uvjetima korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge ove web-stranice. 

Predmetni uvjeti odnose se na sljedeća područja: 

1. Uvjeti korištenja 
2. Zaštita privatnosti 

 

1. Uvjeti korištenja 

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Eko-Friz d.o.o. i drugih vlasnika autorskih prava.

Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Dokumenti objavljeni na ovoj web-stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. 

Eko-Friz d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web-stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na ovu web-stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost i Eko-Friz d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web-stranice ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju. Eko-Friz d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web-stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. 

 

2. Zaštita privatnosti

Web-stranica www.ekofriz.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz eventualnog procesa ispunjavanja kontakt-obrazaca ili eventualne registracije, te ostale podatke o korisniku, Eko-Friz d.o.o. neće davati na uvid trećoj strani niti će biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. 

Eko-Friz d.o.o. se obvezuje na čuvanje privatnosti korisnika stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila web-stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika. 

Svaka promjena u politici privatnosti Eko-Friz d.o.o bit će objavljena na ovoj web-stranici.