Klimatizacija

Klimatizacija podrazumijeva proces održavanja željene temperature, vlažnosti i čistoće zraka u svrhu što veće ugodnosti u određenoj zatvorenoj prostoriji.
Zahvaljujući napretku tehnologije, današnji klima uređaj može u potpunosti klimatizirati Vaš prostor , te u svakom trenutku stvoriti optimalnu toplinsku ugodu.
Moderni klima uređaji mogu rashladiti Vaš prostori za najtoplijih dana, ugrijati ga i održavati konstantnu željenu temperaturu bez obzira na vanjske uvjete, pobrinuti se za optimalnu vlagu i pružiti osjećaj svježeg zraka.
Klima uređaji brinu da zrak u prostoru bude čist, jer su opremljeni  filterima koji apsorbiraju prašinu i nečistoću iz zraka.
Djeluju kao ventilacija, jer uzimaju zrak iz unutrašnjosti prostorije i zamjenjuje ga sa svježim vanjskim zrakom, i sve to radi gotovo nečujno.
Kako bi i Vi od svog klima uređaja dobili samo ono najbolje i osigurali si u svako doba godine optimalnu ugodu, zatražite naš savjet pri odabiru uređaja i montažu prepustite našem stručnom timu.

Klimatizacija objektata

Ako uzmemo u obzir podatak  da više od 85% vremena ljudi provedu u zatvorenom prostoru, nedvojbeno je važno da u njemu bude ugodno, jer zatvoren prostor ima veliki potencijal da naruši ili poboljša zdravlje osoba koje dugoročne borave u prostoru.
Zahvaljujući dobro odabranom klima uređaju naš prostor možemo učiniti zdravom i ugodnom sredinom za boravak.